Team

Spoedgeval? 24/24 7/7 Beschikbaar  |  +32472981159

Wij staan paraat!

Ons ervaren team staat 24/24, 7/7 voor u klaar...

Michiel_440

Michiel De Clerck

Michiel werd van jongs af aan gebeten door de paardenmicrobe. Een allergie aan paarden leek echter roet in het eten te strooien tot hij op z’n twaalfde als bij wonder de aanwezigheid van paarden kon verdragen en zijn droom kon waarmaken: paardrijden en dierenarts worden.

Toen Michiel in 2012 afstudeerde verliet ook hij België en deed een internship in Deauville, het centrum van de Franse paardensport. In Clinique Vétérinaire de la Côte Fleurie werd zijn kennis op elk vlak verbreed aangezien hij eerstelijnswerk op de baan afwisselde met chirurgie en wondbehandeling op de kliniek.

Hij keerde terug naar België om in 2014 praktijk Het Vossenhol te starten in de Oude Burkelslag. Om zijn passie voor de voortplanting en het op de wereld helpen van veulens te kunnen uitvoeren, liet hij de praktijk met 16 boxen, waaronder merrie-met-veulenboxen onder camerabewaking bouwen. ‘Elke geboorte blijft een spannende en prachtige gebeurtenis.’

Jasmien Van Minnebruggen

Jasmien kwam na haar afstuderen in 2012 terecht in een dierenartsenpraktijk in Frankrijk waar men vrijwel alle diersoorten behandelde. Dit gaf Jasmien de mogelijkheid om over alle dieren bij te leren en uit te zoeken waar ze zich best in thuis voelde.

Terug in België vervoegt ze sinds 2016 de praktijk van haar man Michiel waar ze de honden, katten, konijnen, cavia’s, ... voor haar rekening neemt. Uiteraard gebruikt ze ook haar ervaring in de paarden om spoedgevallen te kunnen behandelen wanneer de collega’s niet beschikbaar zijn.

Na de geboorte van de drie kindjes van Jasmien & Michiel : Alexia, Arnaud & Arthur werd het tijd voor een nieuw project, de opening van de nieuwe praktijk in centrum Maldegem.

Jasmien_440